• Dolar
    32.423
  • Euro
    34.857
  • Ç.Altın
    3.976
  • Altın
    2.408
KIRIKKALE
22°
03:22

Öğleye kalan Süre

Keskin'in yeni başkanı Cönger çalışmalara başladı

Keskin'de AK Parti'den belediye başkanı seçilen Ekmel Cönger, göreve hızlı başladı. Bozuk yolların düzeltilmesi ve mezarlık bakımlarının bayram öncesi tamamlanması için çalışmalar başlatıldı.


Keskin'de, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi'nde AK Parti'den belediye başkanı seçilen Ekmel Cönger, göreve hızlı bir başlangıç yaptı. Cönger, mazbatasını aldıktan sonra derhal sahaya inerek, ilçedeki bozuk yolların onarımı ve mezarlık bakımlarının bayram öncesinde tamamlanması için çalışmaları hızlandırdı.

CÖNGER, MAZBATASINI ALIR ALMAZ ÇALIŞMALARA BAŞLADI

Başkan Cönger, Keskin'in gelişimi için her alanda etkin mücadele edeceklerini vurgulayarak, verilen sözleri yerine getirdiklerini belirtti. İlçedeki mezarlıkların temizlik ve çevre düzenlemesi başta olmak üzere yolların düzenlenmesi için belediye ekipleriyle birlikte çalışmalara başladı. Cönger, ilerleyen dönemde asfalt ve kilit parke çalışmalarına ağırlık vereceklerini ifade ederek, ilçenin tarihi güzellikleriyle dolu olan Keskin'in daha da önemli bir konuma gelmesi için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de kayboldu 3 gündür aranıyor

İlginizi Çekebilir

BİLDİK SUYA KDV HARİÇ %7 İNDİRİM YAPTI

İlginizi Çekebilir

2024 Asgari ücreti hesaplamaları başladı: İşte tahminler!

Haber Yorumları

Yorum Yaz

66087

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#